Målare som är proffs

Det finns flera fördelar med att anlita professionella målare när du ska måla om. Genom att göra det kan du nämligen försäkra dig om att arbetet kommer att utföras på ett riktigt sätt, åtminstone om du vänder dig till en seriös firma som vår. Vi har nämligen utbildningen, erfarenheten och kunskapen för att garantera ett utmärkt resultat.

Om det rör sig om målning på höga höjder, till exempel vid utvändig målning, kan det också vara farligt att göra det på egen hand. Eftersom din säkerhet är något som alltid bör komma i första hand är det därför bättre att låta någon annan göra det åt dig. Vi har full koll på vilka säkerhetsåtgärder som behövs, och kan alltid garantera att arbetet kommer att utföras utan att vare sig personer eller egendom kommer till skada.

Vi tänker på miljön

Ännu en anledning till att det är en bra idé att anlita oss är den att våra målare bryr sig om miljön och alltid siktar på att förse dig som kund med en så miljövänlig service som möjligt. För att kunna göra det använder vi oss till exempel enbart av miljövänliga produkter. Vi försöker dessutom ha så begränsade utsläppsnivåer som möjligt genom att i största möjliga mån använda oss av elbilar och hybridbilar.

Vi är baserade i Uppsala

Vi har vårt kontor i Uppsala. Bolandsgatan 15E är vår gatuadress. Du behöver dock inte bo eller verka här i närheten för att kunna anlita oss, utan våra målare finns tillgängliga för att hjälpa dig oavsett vilken del av Uppsala med omnejd som det rör sig om. Du är varmt välkommen att kontakta oss redan idag!