Hur kan vi hjälpa dig?

Målning är bara en av de många tjänster vi erbjuder. Nedan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig.

services_icon1

Målning

En av de tjänster vi erbjuder är målning. För oss spelar det ingen roll om det är utvändig målning, invändig målning, trapphusmålning, kontorsmålning eller någon annan typ av målning som du behöver hjälp med. Vi finns här för dig oavsett vilket. Det spelar inte heller någon roll om det rör sig om ett stort eller litet projekt. Vi tar oss an uppdrag i alla tänkbara storlekar och arbetar med både privatkunder och företagskunder.

services_icon1

Tapetsering

Är det tapetsering som du behöver hjälp med? Inga problem, även det är en tjänst vi erbjuder. Vi kan förse dig med snygg och högkvalitativ tapet som kan göra ditt hem, din fastighet eller ditt kontor till en trevligare plats.

services_icon1.png

Golvläggning

Även golvläggning är något som vi erbjuder. Vi kan hjälpa dig oavsett vilken typ av golv som du är intresserad av. Vill du bara fixa till ditt redan befintliga golv hjälper vi dig också mer än gärna med golvslipning.

services_icon1

Bygg och snickeri

Vi erbjuder även bygg- och snickeritjänster. Vi kan hjälpa dig med allt från en köksrenovering till att platsbygga bokhyllor. I vår personalstyrka återfinns flera olika typer av hantverkare vilket innebär att oavsett vad du behöver hjälp med är det bara att meddela oss så fixar vi det åt dig!