Belin och Oscarssons Måleri AB

Varmt välkommen vill vi önska dig till oss på Belin och Oscarssons Måleri AB! Vi är en målerifirma som varit verksamma inom branschen i mer än 30 år. Vi sitter därför på en erfarenhet och djupgående kunskap som få andra företag har. Att måla är vår stora passion här i livet, men vi brinner även för tapetsering, golvläggning och snickeriarbeten. Tveka därför inte på att kontakta oss om du bor eller är verksam i Uppsala med omnejd och är i behov av någon av dessa tjänster.

Vår personal

Vi på Belin och Oscarssons Måleri AB har en personal som har innehar alla egenskaper som krävs för att kunna ge dig precis den hjälp du behöver. Ibland händer det att vi har med oss lärlingar när vi arbetar. Dessa jobbar dock aldrig på egen hand utan alltid tillsammans med någon av våra erfarna och kunniga medarbetare.

Du finner oss på Bolandsgatan 15E

Vi på Belin och Oscarssons Måleri AB har vårt kontor på Bolandsgatan 15E. Har du vägarna förbi? Då är du varmt välkommen att hälsa på oss! Du kan också kontakta oss via telefon, e-post eller via denna sida.